Annuleringen

Wat is het annuleringsbeleid bij de aankoop van tickets?

Helaas kunnen onze tickets niet worden geannuleerd. Als er toch een onverhoopt toch een probleem is, mail ons dan op info@createdance.nl. We zullen dan jouw specifieke situatie beoordelen.

Uitstel en wijzigingen in de datum van het evenement

Als het evenement wordt uitgesteld of de datum wordt gewijzigd, zijn je tickets geldig voor de nieuwe datum. In deze specifieke gevallen zal het niet mogelijk zijn om uw tickets te annuleren, omdat de organisatoren van het evenement weten dat het evenement alsnog zal plaatsvinden.

Annulering van het evenement

Als het evenement wordt geannuleerd, krijgt u het volledige bedrag dat u voor de tickets heeft betaald, terug. Als uw evenement is geannuleerd, stuur dan een e-mail naar info@createdance.nl en wij helpen u graag verder. Houd er rekening mee dat de terugbetaling niet onmiddellijk na de annulering van het evenement kan plaatsvinden, aangezien het evenement wordt uitgevoerd door internationale aanbieders. U ontvangt uw terugbetaling zodra Create Dance het overeenkomstige bedrag heeft ontvangen van de aanbieder van het betreffende geannuleerde evenement.

In het geval dat de annulering van het evenement te wijten is aan een oorzaak van overmacht die niet direct kan worden toegeschreven aan Create Dance, behoudt Create Dance zich het recht voor de vergoedingen en extra kosten die op het moment van betaling zijn opgegeven niet terug te betalen.