TriMotion
| Anders kijken, anders denken, anders doen

TriMotion helpt organisaties met startups en draagt bij aan het optimaliseren van bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen. TriMotion, en in het bijzonder Nick Schoemaker, was de ondersteunende en begeleidende factor tijdens de startup van Create. TriMotion heeft meegedacht in het scheppen van onderscheidende waarde en de ondernemer gemotiveerd daadkrachtig te handelen.

Ook heeft TriMotion een heuse bootcamp sessie georganiseerd. Hierin is samen gekeken naar de boodschap die Create wilt uitdragen en welke uitstraling daarbij hoort. De ontwikkelde huisstijl is mede te danken aan creatievelingen Maarten Mensink en Jeroen van der Zande, Graphic Designers bij TriMotion.

Create ziet TriMotion in de toekomst als partner en raad organisaties aan ook met hen in contact te komen. Uw startup of ander vraagstuk is bij TriMotion in goede handen.

www.trimotion.nl


Theaterschip
| Drost van Salland

Jeugdtheaterschool Theaterschip is partner op gebied van de combinatie theater en dans. In de nabije toekomst zal Create samen met hen werken aan theater/dansproducties door jongeren. Theaterschip is expert in het werken met theatertalent en zal voorstellingen verreiken met dansers van Create.

Naast partner op dit vlak is Theaterschip beheerder van het artistieke Huis voor de Amateurkunst. Create is dankbaar dat zij deze theaterzaal als dansruimte kunnen gebruiken.

De theater- en dansproducties komen u het komende jaar tegemoet. Create is trots om Theaterschip als partner te benoemen.

www.theaterschip.nl


McDonald’s Deventer/Apeldoorn

In samenwerking met McDonald’s Deventer/Apeldoorn organiseert Create de McDance Party. Tijdens dit (kinder)feestje kunnen de kids/volwassenen hun energie kwijt in de dansworkshop bij Create, waarna ze volledig verzorgd kunnen aanschuiven bij McDonald’s. De stijlen waarin de dansworkshop geboekt kan worden zijn Hiphop, Jazz en Breakdance.

Create is blij met deze co-creatie en kan niet wachten om de eerste feestjes te verzorgen. Check voor meer informatie McDance Party.

Stichting Leergeld & Rechtop!

Voor ouders en volwassenen met een te laag inkomen om te dansen bij Create bieden Stichting Leergeld en Rechtop! een oplossing. Voor ouders met kinderen onder de 18 jaar is er Stichting Leergeld. Zij bieden, na goedkeuring van de aanvraag een Leergeld Cheque waarmee de contributie van Create kan worden betaald. Voor volwassenen geldt hetzelfde principe maar dan vanaf 18 jaar.

Check voor meer informatie www.leergelddeventer.nl en/of www.rechtop.nu