Ook een feestje te vieren?! Dat kan bij Create Dance! Van dans kinderfeestjes tot workshops tijdens een vrijgezellenfeest, wij creëren altijd ‘op maat’! Er kan worden gekozen voor drie verschillende soorten dansworkshops/feestjes:

  • Hip Hop (stoer)
  • Fusion Dance (modern/jazz/hip hop)
  • Breakdance
  • Of kies je eigen thema, favoriete muziek en/of dansstijl voorkeur!

In de basis bestaat een workshop uit vier onderdelen. Er wordt gestart met een goede warming up om in de sfeer van de workshop te komen én om de spieren goed op te warmen. Afhankelijk van de gekozen workshop wordt hierna ingegaan op verschillende danstechnieken. Dansen door de ruimte, uitstralings- en performance oefeningen en voor de jonge kids een dansspel. In het derde onderdeel wordt er een choreografie (danscombinatie) aangeleerd in de gekozen stijl. Ook de eigen creativiteit van de deelnemers wordt hierin gestimuleerd! De workshop wordt altijd afgesloten met een cooling down waarin iedereen weer tot rust komt. Ook wordt hier gerekt en gestrekt om o.a. blessures te voorkomen.

Optioneel eten bij McDonald’s:
Na de workshop verwelkomt een hostess van McDonald’s jullie in het restaurant in Deventer. Aan een gereserveerde en versierde tafel kunnen jullie doorgaan met vieren! De kids/deelnemers krijgen een compleet Happy Meal en mogen achteraf zelf een ijsje maken.

Tarieven Create Dance Party (alleen dansworkshop):

6 t/m 11 jaar €12,50 p.p.
vanaf 12 jaar: €15,00 p.p.

Tarieven incl. McDonald’s (workshops en eten):

6 t/m 11 jaar €17,05 p.p.
vanaf 12 jaar €19,55 p.p.

Tarieven zijn inclusief zaalhuur, versiering en voorbereidingstijd.

Minimaal/Maximaal aantal:

6 t/m 11 jr.: Minimaal 8, maximaal 12 kinderen
Vanaf 12 jr.: Minimaal 8, maximaal 15 personen

Beschikbaarheid:

Op aanvraag, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van Create Dance, De Kunsthal Deventer en optioneel McDonald’s Deventer.

Duur feestje:

5 t/m 11 jaar: 75 minuten
Vanaf 12 jaar: 90 minuten